petak, 2. listopada 2015.

Understanding girls


Ii dobrodošle u današnji malo drugačiji post. Moj prijatelj meni postavlja pitanja koja ne razumije kod cura, ja odgovaram. Sljedeći post ide da ja njemu postavljam pitanja, a on odgovara.
Ako vam se čini zanimljivo nastavite čitati.

1. Zašto su cure nemirne u prisustvu dečka?

Pa to je isto kao kada su dečki nemirni nekad, jednostavno smo ili sramežljive i nervozne, pa ne znamo što bi sa sobom, pa tu bude da stalno diramo kosu ili tako neke stvari, nervoza što da kažem.

2. Vole li cure više dečke koji su pristojni i lijepo govore, a nisu previše fizički privlačni ili dečke koji su više fizički privlačni, ali su vulgarni?

Pa uvijek sam za ono da su pristojni i lijepo govore, nego vulgarni, ali zapravo se ne može tu nešto previše napraviti, kad vam se netko svidi zaboravite što ste prije govorili i želim ovakvog ili onakvog dečka.

3. Što te više privlači kod dečka i objasni: šutljiv/pričljiv,  popularniji/ prosječan,  višlji/ niži,  romantičan/ neromantičan, dečko koji jako brine o svom izgledu (čupa obrve, stavlja korektor, previše brine o kosi) ili dečko koji normalno brine o svom izgledu?

Pričljiv u svakom slučaju, ne volim izvlačiti riječi iz dečka. Prosječan dečko uvijek, ne volim one "popularne" baš takvi me ne privlače jer se uvijek ističu i uvijek su u centru pažnje. Ma ni jedno ni drugo, onako prosječno, ni previše, a ni sad da je neki grub tako da kažem da baš sad nikad ne zna napraviti nešto lijepo za curu. Dečko koji normalno brine o svom izgledu, nemam ništa ni protiv onog prvog.

4. Privlače li više cure sladunjavi dečki ili dečki koji izgledaju "dominantnije"?

Pa to je od cure do cure, osobno ne volim sladunjave dečke, dominantniji ili kako god uvijek.

5. Zašto cure UVIJEK izaberu zločeste dečke?

Hahah jaoo i ja se to uvijek pitam. Nisu sve cure takve, ali većina jest. Zločesti dečko je uvijek izazov, valjda je do toga, ja nikad nisam volje bad boys pa sad imam jednog takvog.

6. Zašto cure idu u grupi na WC?

Čuvaju jedna drugoj vrata, da, do toga je. Haahah

7. Zašto cure uvijek odmjeravaju druge cure i komentiraju?

Ah te žene. To je kad vide neku curu koja je možda ljepša pa je konkurencija ili ako je neka zakleta neprijateljica pa se opet tu priča. Znaju cure o čemu govori uvijek je tako.

8. Zašto cure više vole zločeste dečke nego one koji su mirniji i stvarno ih znaju cijeniti i poštovati?

A napisala sam gore, izazov su, misle da ih mogu promijeniti na bolje, što i je moguće, ali nemojte prevelike nade polagati u takve stvari.

9. Zašto se cure u današnje vrijeme trude izgledati i ponašati starije nego što jesu? (šminkanje, slikanje, izbacivanje atributa...)

Trude se biti u centru pažnje, da se svima svide, da budu viđene, da se o njima priča, što nije dobro. Današnja generacija je užas, neka budu djeca, ne ovako rano takve stvari izvoditi i da se o vama priča loše. Uživajtee.

10. Zašto je curama važo mišljenje "suparnica"(cura s kojima nisu dobre) nego svojih prijateljica?

To se i ja ponekad pitam, stvarno. Valjda misle da će suparnica iskrenije reći što misli npr. pitaš prijateljicu jel ti nešto dobro stoji i ona će reći da iako možda nije tako, dok će vam neprijateljica reći iskreno. Valjda je do toga. ne znam, iskreno.

I to je to od današnjeg posta, sutra ili prekosutra slijedi onaj u kojem moj prijatelj otkriva misterije muškog svijeta. Naravno komentirajte ako vam se svidjelo i POSTAVLJAJTE PITANJA ZA Q&A!! TAJ POST IDE USKORO.

I još na kraju zahvala kolegi za pitanja :D

pusaa :*



Broj komentara: 5:

  1. Odlično si sve objasnila. Zaista sam oduševljena :D

    http://dejzi23.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  2. Super si sve objasnila,i ako neki decko ne razumije cure,samo nek ode na tvoj blog hh :D
    Uclanila sam se,pa ako i ti mozes kod mene i jos nesto..mozes li me poceti pratiti ja sam to vec ucinila,pa samo uzvrati ako budes mogla :*

    http://beautyshapes3.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  3. Super post

    tajfunblog.blogspot.hr/?m=1

    OdgovoriIzbriši
  4. Curo baš mi se sviđa način na koji razmišljaš, sve si lijepo razjasnila i u potpunosti se slažem s tobom. Kad pogledaš, nisu djevojke toliko ni komplicirane, samo što se dečki često ne trude da ih bolje upoznaju, Ako bi mogla da pogledaš novi post kod mene mnogo bi mi značilo:
    beautybyshoppingholicgirl.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  5. predivno!!♥
    Učlani se kod nas, uzvracamo :)
    novi post http://anastazijaiemma.blogspot.hr/2015/10/diy-eyeliner-od-drvenih-bojica.html

    OdgovoriIzbriši