srijeda, 7. listopada 2015.

Understanding boys

II pozdrav drage moje, evo nastavak posta Understanding girls 
Kao što vidite ovdje meni moj dragi prijatelj odgovara na pitanja, ako vas zanima kako je odgovorio nastavite čitati i ne zaboravite komentirati i napisati što želite u nekim od idučih postova.



1. Zašto se dečki uvijek prave veći frajeri nego što jesu?

Da impresioniraju curu, žele pokazati da su pravo muško,da cura kada ga misli da će ju zaštititi,da ona poželi takvog dečka...

2. Zašto se vole međusobno natjecati u svemu?

Zato da pokažu da je pojedinac bolji od ostatka, želimo pokazati da smo najbolji.

3. Zašto su dečki drugačiji kada su sa curom i kada su u društvu?

Zato što se žele pokazati u boljem svjetlu, žele da cure padnu na njihovu dobrotu i nježnost i da ne cure ne pomisle kako su kreteni, dok su sa dečkima opet se prave i žele pokazati da su dominantni.

4. Zašto dečki ne pričaju o svojim osjećajima?

Ne želimo ispasti slabi pred curama, uvijek se želimo pokazati kao autoritet i ako cura vidi slabost dečka mogla bi pomisliti da je slabić.  Dok smo sami pokazujemo osjećaje i tada riješavamo stvari sami sa sobom, vrištimo, razbijamo stvari, ali u društvu se osjećaji ne pokazuju.

5. Zašto je u redu kada su dečki sa puno cura i tada su frajeri, a cure vrijeđaju,, nazivaju pogrdnim imenima  i to nije u redu?

Pa eto jer je to jednostavno tako, ne znam.
(Hmm prijatelju divno si odgovorio na ovo pitanje)

6. Zašto si dečki daju za pravo puno stvari (smiju izaći van, napiti se, zavoditi druge cure), dok se od cura očekuje da ne piju, budu pristojne jer je to ipak za cure?

Dosta veliku ulogu tu ima odgoj i obitelj (otac) jer on želi od sina napraviti pravog muškarca (čvrstog, samouvjerenog), a od cura se očekuje da budu slatke i pristojne jer se one ipak smatraju nježnijim spolom.

7. Zašto dečki tjeraju inat i ne žele prihvatiti da nisu uvijek u pravu?

Zato što smo đubrad eto zašto. Tjeramo inat zato što želimo dokazati da smo u pravu i kad nismo. I kad znamo da nismo pokušavamo uvjeriti curu u suprotno jer smo takvi, a kad se previše uvućemo u probleme ili priznamo pogrešku ili na jako grub način curu povrijedimo i svašta kažemo.

8. Zašto nikad ne odgovaraju odmah na poruke (pročitaju i ne odgovaraju, a online su ili jednostavno odgovaraju svakih nekoliko sati, a opet budu online?)

Pa kad pročitamo poruku dečki uvijek razmišljaju što da napišu, pa obrišu dio poruke, pa opet pišu, prvo sve dobro razradimo u glavi, ne želimo odmah odgovarati dok dobro ne razmislimo što napisati. A kad ne odgovaraju dugo, opet tako pa odgovore sutradan, dok neki to jednostavno rade iz inata, ostave seen pa sad ramišljaj šta ja radim i prži se.

9. Zašto dečki uvijek gledaju curu koja ima dobru stražnjicu i grudi, zato vam je previše bitan fizički izgled, a zašto ne bi gledali curu koja je možda dobra kao osoba i pametna, a ne samo samo izgled? 

Prvo je to nagonski, hormoni nas peru, najvažnije je ono što vidimo. Teško se obuzdati kad vidiš dobru curu, a da se ne okreneš i nešto joj dobaciš ili slično. Nama je logično da cura koja nije fizički privlačna nije privlačna. Nećemo se toliko truditi oko cure koja nije baš zgodna, dok oko one koja jest hoććemo jer nam je ipak važno ono što vidimo.

10. Zašto je dečkima seks toliko važan? 

Velik je pritisak društva, zbog međusobnog dokazivanja među dečkima i zato jer se jednostavno želimo osjećati dobro i zato jer seks nije loša stvar i dobro se osjećamo.

Ii to je to od današnjeg posta, nakon što čitam odgovore dečki nemam  komentara, dosta pitanja je dosta nerazjašnjeno, uglavnom jedan kompliciran rod, ali eto, moj kolega se potrudio odgovoriti koliko je mogao.

Tu ti se još jednom zahvaljujem što si se potrudio odgovoriti na pitanja i razjasniti neke stvari.

Uskoro ide post What's in my school bag? napookon, nikako da poslikam sve što trebam i recenzije za dva proizvoda pa eto, imamo produženi vikend pa će postovi izlaziti redovito.

pozdrav svima :*

Broj komentara: 6:

  1. Super post :)

    Bacite oko na moj blog i zapratite me, nova sam. Uzvraćam svima :)
    http://dejzi23.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  2. Hello! Great post darling! I really like your blog!!
    Please visit mine and follow me back : staliaisbae.blogspot.com

    Thank you! Kisses!

    xx

    OdgovoriIzbriši
  3. Odličan post.Originalna ideja za ovakav post.:)

    http://modernhunterss.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlicna ideja za post,i sigurno si,kao i meni,i drugima mnogo pomogla da shvatimo decke,sto je vrlo tesko hahah :)

    Kod mene novi post,tj. TAG pa procitaj ako stignes :)
    I uclani see<3
    beautyshapes3.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  5. Lijep post:) Dečki su stvarno zanimljivi hah

    http://lmpositiveworld.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  6. Sliku si totalno pogodila :oo
    Sjajan ti je post :)

    Poseti moj blog http://allforgirls14.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši