nedjelja, 25. listopada 2015.

Perfect relationship?


Pozdrav drage moje.

Kao što vidite naslov današnjeg posta jest Savršena veza? Jednostavno imam neku potrebu napisati svoje mišljenje o ovome. U zadnje vrijeme dosta ćesto vodimo prijateljice i ja neke rasprave pričamo i zapravo vidim koliko se mišljenja razlikuju i kako neke od njih ne gledaju na stvari realno pa ću ja pisati ovdje o tome.

Ja sam općenito kao osoba veliki realist. Cijenim sve što imam, gledam uvijek na situaciju takva kakva jest, ne pokušavam se zavaravati ni ništa, ali i dalje uživam u svemu. I sama imam dečka, ali jednostavno sam realna.

Znači imam 17 godina da napišem opet, moje mišljenje je moje, ne mora značiti da i vi tako morate razmišljati. 

Gledam današnje društvo i ne vjerujem, sve ranije cure ulaze u veze, seksualne odnose, a da i ne razmisle o nekim stvarima i posljedicama. Sa 14 godina se ne možeš zaljubiti zapravo, ne ne ne. Sviđanje da, ljubva- nema šanse. Cure budu toliko ograničene kad se zaljube da je meni to stvarno smiješno, lete glavom u zid, ne razmišljaju uopće. Ne možeš imati dečka sa 14 i očekivati od njega da te ženi i govoriti zauvijek zajedno bla bla bla. Ja sa 17 nemam takvo stajalište. Ja uživam u svakom trenutku sa dečkom, volim ga, ali ne govorim ti ćeš biti moj muž i rodit ću ti troje djece (wtf? :O). Da to cure rade, neke, većina ugl. rade. I onda ne znam, dođe i sa 15 dečko spavaj samnom, ako me voliš napravit ćeš to, da volim te hoću, opa beba. Ma dajj? KAKO? (Sarkazam level: PRO)

 Pa pravi dečko vas neće tjerati ni na što i vršiti pritisak, znate sve dolazi s vremenom pa tako i seks. Za te stvari moraš biti spreman, ono ljubav, povjerenje, poštovanje? Čule kad za to? I dečko vas ostavi i onda plačete, kako iznenađujuće. Savršena veza ne postoji, jer ne postoje savršeni ljudi, ali vi sami nju činite savršenom, tako što se trudite jedno oko drugog. I pravi dečko će uvijek biti uz vas, bit ćeš mu najvažnija ti, ne tvoje tijelo. I znaš da te voli kad te zagrli bez razloga i poljubi, kad napravi neku sitnicu koja tebi znači, kad plačeš da ti obriše suze, kaže da te voli, ponaša se prema tebi kako zaslužuješ, poštuje te, da pričaš s njim o svemu, bez tajni bez laganja.

Neće vam dečko pasti s neba ni da sve bude savršeno, 100 svađa, 100 pomirenja. Kad se posvađate da se javi i ispriča ako je kriv, ne da se bahati, da uvijek cura bude kriva, pravi dečko će priznati da je kriv. 

Cure moje kad se zaljubite nemojte izgubiti poštovanje prema sebi, svaka cura zaslužuje da ju se tretira kao kraljicu, ali da napomenem i vi se tako ponašajte prema dečku, ne biti razmažena princeza jer ni njima nije lako sa nama. 

Evo tu sam rekla neke stavove, ne previše, da vam ne bude naporno. Ako vam se svidjelo komentirajte i napišite kako vi gledate na vezu i kakva bi trebala biti "savršena" veza.

Pozdrav do sljedećeg posta :*

Broj komentara: 8:

  1. Potpuno se slažem s tobom, i dijelim isto mišljenje! Odličan post!


    http://everydayisnewchance.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  2. Sjajan post :) Uclanite se na moj blog evo linka http://lejlaleca.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. Super post,skrooz se slazem sa tobom a imam 15 god :) Imas u potpunosti pravo,i skroz imamo isto misljenje ;)

    beautyshapes3.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  4. Svidjaa mi se post :)
    http://jfashionlover.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  5. Savrsena veza ne moze doci posle nedelju, dve. Vec posle najmanje godinu, dve :)

    http://saskascloud.blogspot.rs/?m=0

    OdgovoriIzbriši
  6. Postoji netko 'ko dijeli isto mišljenje sa mnom??Curo sve si objasnila!U potpunosti se slažem s tobom. <3 :)

    http://lmpositiveworld.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  7. Divan postic.
    Postala sam clan tvog bloga ako zelis uzvrati.
    Aleksandrascorner.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Da, mogu se složiti s činjenicom da su neki tzv. čarolije VARAČA, jer sam prije nekoliko tjedana postala žrtva jer sam bila toliko nestrpljiva da vratim svog ljubavnika Pavišića, kako da znam da su neki čarolije prevara je li to kada počnete komunicirati s njima e-poštom ili telefonom Whatssap, a nema dokaza da je vaš posao obavljen, bilo da vam pokažete fotografije presjeka na njihovoj sljepoočnici tijekom postupka ljubavnog pravopisa ili tražite od uroka da vam kaže Što učiniti kod kuće, postupak ljubavnog pravopisa mora biti praktičan izgovaranje molitvi zagona također u vašem osobnom slobodnom prostoru kod kuće. Drigbinovia je stvaratelj ljubavne čarolije jer će vam reći kako sami napraviti ljubavnu čaroliju u vašem domu, slobodnom prostoru noću, kada svi drugi spavaju u vašoj kući, a onda će vam Drigbinovia dati upute kako učiniti da molitva ljubavne čarolije djeluje sami bez ometanja ili traženja više novca. ovo je kako razlikovati od lažnog čaranja ljubavne čarolije i stvarno dobrog radnog čarapa koji dobro funkcionira. To sam otkrio i to mi radi nakon što izgovorim neku molitvu zagona u vlastitoj kući, Drigbinovia mi kaže sve što je trebalo učiniti. Pažljivo sam pratila sve njegove upute i u sljedeća dva dana primila sam telefonski poziv od mog bivšeg ljubavnika Pavišića, vratio mi se isti tjedan kada je učinjena ljubavna molitva. ovo je vrlo istinito, iskoristio sam ovu priliku da preporučim Drigbinovia ljubavni čarolija kanal svima koji traže pravog ljubavnog partnera da hitno vrati bivšeg ljubavnog partnera doctorigbinovia93@gmail.com WhatsApp ga na +12162022709 ili Viber +12066713285 hvala svima na izvlačenju vrijeme je za čitanje i želim vam svima puno sreće i sreće u vašoj ljubavnoj vezi/brakovima. Bog te blagoslovio.

    OdgovoriIzbriši